Maud uit SpangaS lacht

Wat te doen met Pasen?

Dit weekend is het alweer Pasen. De perfecte dagen om lekker te brunchen en dineren, maar natuurlijk ook om paaseitjes te zoeken! ๐Ÿฃ Wij hebben een paar leuke tips verzameld om de paasdagen in deze ongezellig tijd, toch gezellig te maken. Lees snel verder!  


1. Maak een lekker ontbijtje voor je ouders!


Werken jouw ouders nu ook thuis? Dat is vast wel even wennen voor iedereen. Hoe leuk zou het zijn als jij ze op paasochtend kan verrassen met een compleet verzorgd ontbijt? Verse jus dโ€™orange, croissantjes en natuurlijk een paasstol. Heb jij de boodschappen al in huis? ๐Ÿฅ


2. Speuren in de tuin


Laat je vader of moeder paaseitjes verstoppen. Neeโ€ฆ niet alleen in de tuin, maar door het hele huis! Hierdoor ben je waarschijnlijk een groot deel van de dag op zoek, hoe leuk? Wie heeft er na een dag zoeken de meeste eitjes verzameld? 


3. Versier het huis met paashazen


Het huis versieren is nog nooit zo leuk geweest. Roosmarijn (Luna) heeft een super makkelijke DIY bedacht waarmee je paashaasjes kan knutselen! ๐Ÿฐ Het enige wat je nodig hebt is: een lege wc rol, papier, lijm en een schaar. Check snel onze DIY op spangas.nl en deel jij jouw gemaakte paashaas op Instagram! Vergeet ons niet te taggen: @SpangaS_datzijnwij


4. Eieren versieren ๐Ÿ–Œ


Dit is waarschijnlijk de meest gegeven tip, en blijft dan ook leuk! Maak van een bruin, saai ei een kleurrijke toevoeging voor op de brunchtafel. ๐Ÿ’ Zo kan je je ei koken in kleurstof, hierdoor worden ze allemaal mooi gekleurd. Beschilder ze met echte verf, of verpak ze in speciale versier folie. Ja.. dat bestaat echt, zoek maar eens op!


Het gehele SpangaS-team wenst jou fijne paasdagen!