Toen en Nu: Vajèn van den Bosch was Juliëtte in SpangaS

Toen en Nu: Vajèn van den Bosch was Juliëtte in SpangaS

Vajèn van den Bosch speelde van 2014 t/m 2015 de rol van Juliëtte Vrolijks in SpangaS. Ze was te zien in het 8ste seizoen van SpangaS en de film SpangaS: in actie. Wie speelde zij ook alweer? En hoe is het nu met haar?

Over Juliëtte:

Juliëtte was een meisje uit de bovenbouw van het Spangalis College. Haar ouders hadden een eigen kledingwinkel, waardoor ze altijd in de mooiste kleding naar school kwam. Juliëtte was een heel slim en opmerkzaam meisje. Ze had altijd haar ogen en oren wagenwijd open. Haar beste vriendin was Charley en samen hadden ze een cosmeticalijn. Jongens waren erg geïnteresseerd in Juliëtte, ze kreeg dan ook snel verkering met Raaf. Juliëtte leefde in een welgesteld gezin bestaande uit haar ouders en een jonger broertje.

Over Vajèn van den Bosch:

Vajèn van den Bosch is inmiddels 22 jaar en nog steeds een bekende actrice. Vajèn speelde na SpangaS in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, Nieuwe Tijden, Hart Beat en First Kiss. Naast films en series is Vajèn ook veel in het theater te zien. Ze speelde in de musicals Grease, The Sound of Music, De Gelaarsde Kat en On Your Feet! Haar meest recente hoofdrol was in de musical Kinky Boots. 

Bron: De Graaf & Cornelissen Entertainment. Vajèn van den Bosch als Lauren in de musical Kinky Boots. 

Kijk ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Vajèn samen met Priscilla Knetemann (die Charley speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: