Toen en nu: Talisia Misiedjan was Avalanche in SpangaS

Toen en nu: Talisia Misiedjan was Avalanche in SpangaS

Talisia Misiedjan speelde de rol van Avalanche blokland in de eerste 4 seizoenen van SpangaS. Ook was zij te zien in de film SpangaS op Survival. Wie speelde zij ook alweer? En hoe is het nu met haar?

Over Avalanche:

Avalanche Blokland had een enorm sterke persoonlijkheid. Ze zat in de bovenbouw van het Spangalis College en wist precies wat er in de school gebeurde. Ze was een warme, gezellige en sociale leerling. Haar enige beste vriendin was Lana, maar al snel kwam daar Annabella bij. Met Tobias heeft ze een tijdje verkering gehad. Thorsten verklaarde haar ook de liefde, maar hem wees ze af. Avalanche kwam uit een gezin met veel broertjes en zusjes. Avalanche wilde voor de leerlingen op school betekenen wat haar vader als rechter voor de mensen betekende.

Over Talisia Misiedjan:  

Talisia Misiedjan is inmiddels 30 jaar en heeft haar acteercarrière voor nu achter zich gelaten. Ze is op dit moment mede-eigenaar van A Million Faces, een management bureau met verschillende grote talenten. Onder andere Robbert Rodenburg, Tim Senders, Kaj Gorgels, Dionne Slagter en Britt Dekker zijn hierbij aangesloten. 

BRON: A Million Faces. Talisia Misiedjan. 

Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Talisia samen met Kimberley Klaver (die Annabella speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: