Toen en Nu: Stijn Fransen was Renée in SpangaS

Toen en Nu: Stijn Fransen was Renée in SpangaS

Stijn Fransen speelde in seizoen 7, 8 en 9 de rol van Renée Krul in SpangaS.  Daarnaast was zij ook te zien in de film SpangaS: in actie. Wie speelde zij ook alweer? En hoe is het nu met haar?

Over Renée:

Renée Krul zat in de onderbouw van het Spangalis College. Ze zat altijd vol energie en kon daardoor moeilijk stil zitten. Renée was een jongensachtig meisje en hield enorm van de natuur. Toen Eman en Deef erachter kwamen dat Renée nog niet toe was aan een vriendje, kwam dat als een harde klap, ze wilde graag verkering met haar. Meral en Bodil waren haar beste vriendinnen waarmee ze veel lol beleefde. Renée kwam uit een groot gezin, ze had 2 broertjes en 2 zusjes. Haar ouders werkten beide in de zorg, hierdoor kwamen veel huishoudelijke taken op de schouders van Renée terecht.

Over Stijn Fransen:

Stijn Fransen is inmiddels 29 jaar en is nog vaak op de televisie te zien. Zo heeft ze na SpangaS 3 jaar in Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld. Deed ze mee aan het 19e seizoen van Expeditie Robinson en was ze kandidaat in het dansprogramma Dance Dance Dance. Presenteren kan Stijn ook, zo heeft ze meerdere jaren het Tina Festival gepresenteerd.

BRON: Televizier. Stijn Fransen en Toprak Yalçiner in het dansprogramma Dance Dance Dance. 

Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Stijn Fransen samen met Ricardo Blei (die Abel speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: