Toen en nu: Priscilla Knetemann was Charley in SpangaS

Toen en nu: Priscilla Knetemann was Charley in SpangaS

Priscilla Knetemann speelde vijf jaar lang de rol van Charley Bogaarts in SpangaS. Ze was ook te zien in de film SpangaS: in actie. Wie speelde zij ook alweer? En hoe is het nu met haar?

Over Charley:

Charley kwam na de fusie met het Gradanius College op het Spangalis College. Charley vond de Spangalisten in het begin maar raar, met Miss Madge had ze altijd een goede band en bij haar voelde ze zich veilig. Charley was vaak gemeen en kon lelijk uitvallen tegen klasgenoten. Na haar eerste jaar op het Spangalis, ontdekte Charley dat ze verliefd werd op haar vriendin Odette. Ze hebben een tijdje verkering, tot Odette tijdens de vakantie verliefd wordt op iemand anders. Charley's beste vriendinnen waren Vallon en Juliëtte. Samen met haar ouders woonde ze op een woonboot dicht bij de school. 

Over Priscilla:

Priscilla Knetemann is inmiddels 28 jaar en nog altijd te zien op het toneel en de televisie. Priscilla speelde na SpangaS onder andere in de programma’s/films Moordvrouw, Danni Lowinski, Hard tegen Hard, Fataal, Pestkop en Zaak Zappendael. Daarnaast was Priscilla te zien in de musicals Vals, Shock en Charley, Pretpakhuis. 

Priscilla Knetemann in de thrillermusical Shock. 

Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Priscilla samen met Vajèn van den Bosch (die Juliëtte speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: