Toen en nu: Jasper en Marius Gottlieb waren Flip en Tobias in SpangaS

Toen en nu: Jasper en Marius Gottlieb waren Flip en Tobias in SpangaS

Jasper en Marius Gottlieb speelden de tweeling Flip en Tobias van Hamel in de eerste seizoenen van SpangaS. Ook waren zij te zien in de film SpangaS op Survival. Wie speelden zij ook alweer? En hoe is het nu met hen?

Over Flip & Tobias:

Flip en Tobias van Hamel zaten samen met hun zus Lana van Hamel op het Spangalis College. Vader Frank was conrector en één van de docenten op school. Flip was een hele komische jongen die vaak de slinkse plannetjes van zijn broer Tobias uitvoerde. Tobias bedoelde de acties niet kwaad, maar hij werd toch als de irritantste gezien van de twee. Flip twijfelde enige tijd over zijn geaardheid. Hij werd verliefd op Koen en samen kwamen ze uit de kast. De tweeling voelde zich zonder elkaar niet compleet.

Over Jasper Gottlieb & Marius Gottlieb:  

Jasper en Marius Gottlieb zijn inmiddels 31 jaar en acteren nog steeds. Jasper en Marius hebben in de film Verliefd op Ibiza grote rollen vertolkt. Naast acteren hebben ze ook nog een andere hobby: koken. Samen met TV-kok Hugo Kennis hebben zij een kookprogramma. Het kookprogramma, genaamd De Worsten van Babel, is een groot succes!

BRON: 24Kitchen. Jasper, Marius en Hugo met De Worsten van Babel caravan. 


Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin de bekende tweeling Jasper en Marius samen terugkijken op hun grappigste SpangaS momenten: