Toen en nu: Hassan Slaby was Eman in SpangaS

Toen en nu: Hassan Slaby was Eman in SpangaS

Hassan Slaby speelde van 2010 t/m 2017 de rol van Eman Loukili in SpangaS. Hij is de acteur met de meeste SpangaS seizoenen op zijn naam. Ook was hij te zien in de film SpangaS in actie. Wie speelde hij ook alweer? En hoe is het nu met hem?

Over Eman:

Eman was een grappige en expressieve jongen. Hij had een open uitstraling en was erg bewegelijk. Eman was enorm populair bij kinderen in de klas, iedereen vond hem leuk. De leraren vonden hem vaak te bijdehand. Eman was in zijn laatste seizoen een vlogger, samen met Dylan maakte hij grappige video's. Hij verlaat de serie om in Amerika een kritische beroepsvlogger te worden. Eman kwam uit een groot Marokkaans gezin waarin hij toch wel de ‘Benjamin’ was. Hij deed zijn best om gezien te worden door zijn oudere broer Benaissa.

Over Hassan Slaby: 

Hassan Slaby is inmiddels 33 jaar en heeft na SpangaS niet stilgezeten. Hij was te zien in de series/films: Regels van Floor, Vermist, Sint & Co, Aaf en Superjuffie. Na het succes van seizoen 1, is Slaby nu ook te zien in het tweede seizoen van Papadag. 

BRON: AVROTROS. Papadag seizoen 1.

Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Slaby samen met Erik van Heijningen (die Deef speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: