Toen en nu: Gaby Blaaser was Jolé in SpangaS

Toen en Nu: Gaby Blaaser speelde Jolé in SpangaS

Gaby Blaaser speelde jaren geleden de rol van Jolé van Haagendoorn in SpangaS. Ze was te zien in seizoen 1 t/m 3 van SpangaS en de film SpangaS: Op Survival. Wie speelde zij ook alweer? En hoe is het nu met haar?

Over Jolé:

Jolé was een meisje uit de bovenbouw van het Spangalis College. Ze zat in de klas bij Nassim, Lana, Avalanche en Barry. Barry was haar grote liefde en ze had lang verkering met hem. Ze waren het mooiste stelletje van de school. Lana was ook verliefd op Barry, daarom hadden de meiden vaak ruzie. Later kwam ook Marjana bij hun in de klas, zij werden beste vriendinnen. Jolé was een slim meisje en ze hield van paardrijden. Haar moeder was overleden, daarom woonde ze alleen met haar vader. Ze had geen broers of zussen. Na goed overleg met haar vader en mevrouw Mokketier besluit ze staatsexamen te doen, zodat ze eerder van school kan. Voor dit examen slaagt ze en samen met Barry vertrekt ze naar Roemenië om daar ontwikkelingswerk te doen.

Over Gaby Blaaser:

Gaby Blaaser is inmiddels 34 jaar en nog steeds een bekende actrice en presentatrice. Ze speelde in onder andere in Onderweg naar Morgen, #Fitgirls en Goede Tijden, Slechte Tijden en ze presenteerde het programma Camping Life. Gaby was ook te zien in Sterren Dansen op het IJs en Expeditie Robinson. In 2020 strijden 18 vrijgezelle mannen om haar grote liefde te worden in De Bachelorette.


Presentator Rick Brandsteder en de Bachelorette Gaby Blaaser

Kijk hier ook de aflevering van SpangaS REACT, waarin Gaby samen met Tim Murck (die Barry speelde) terugkijkt op hun grappigste SpangaS momenten: