Lesley bij de party brainstorm

Tips voor het organiseren van een goed feestje

Tips voor het organiseren van een goed feestje

Een afscheidsfeestje of voor je verjaardag; een feest organiseren is vaak moeilijker dan gedacht. Wie nodig ik uit? Wat moet ik aan? Wil ik een thema? Geen stress! Wij gaan je helpen om een mega, vet feestje te organiseren. Hieronder staan de belangrijkste tips voor een goede fuif. πŸ₯³

1. Bepaal je thema πŸ€‘

Een feestje is geen feestje zonder thema. Ga je voor het thema β€˜de eerste letter van je naam’ of voor een tropical party β˜€οΈ. Niks is te gek op jouw feestje. 

2. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! πŸ‘

Als je het thema voor je feestje hebt bepaald, ga je door naar de volgende stap: de feestlocatie. Een goed feestje heeft ook een vette plek nodig om gevierd te worden. Huur je een zaal of doe je het lekker in je woonkamer? Zoek een locatie waar al je gasten lekker kunnen dansen. Een goede dansvloer is een must! Vergeet niet: Geef je het feestje thuis of in de tuin? Licht dan je buren in over het feestje door een briefje in de brievenbus. Zo hou je je buren ook te vriend! 

3 Pimp die boel op πŸŽŠ

Nu je de eerste 2 stappen hebt gevolgd merk je misschien dat het nog wel een beetje een saaie boel is. Tover daarom je feestlocatie om met ballonen, slingers, enzovoort helemaal in het teken van je thema. Zo zorg je dat jouw feestje HET feestje van het jaar wordt.

4 Zorg voor lekkere snacks en fris πŸ¬

Een feestje zonder eten en drinken is net een telefoon zonder oplader: niet handig. Er zal veel gezongen, gedanst en gekletst worden, dus je gasten zullen vast trek krijgen en een droge mond. Zorg daarom voor voldoende eten en drinken, zodat iedereen weer lekker los kan gaan.

5 Music makes me lose control πŸŽ΅

Het is alweer de laatste tip, maar wel de meest belangrijke factor voor een goed feestje. Muziek bepaalt de hele sfeer van je feest. Dus zet lekker een lijst aan met verschillende muziek, zodat iedereen zich in de muziek kan vinden. Tip: maak een afspeellijst en stuur die van tevoren naar je gasten. Zo kan iedereen zijn/haar/hun favoriete nummers toevoegen. 

Zo, nu ben jij helemaal ready voor een mega, vette fissa! Maar ben jij eigenlijk wel een echt feestbeest? Doe hier de test en kom erachter! πŸ₯³