Daan

Tips voor de eerste date!

Naar de bioscoop? Koken? Een drankje doen? Er is veel keuze voor je eerste date. Spannend! Alvast een eerste tip: ga niet naar de bios. Als je iemand echt wil leren kennen wil je met diegene praten. En waar kan dat moeilijk? Precies ja... Lees hieronder nog meer tips die jou kunnen helpen op je eerste date!

Zorg dat je lekker in je vel zit

Doe niet ineens heel veel make-up op of kleding aan waarin jij je helemaal niet comfortabel voelt. Trek iets aan waarin je je zelfverzekerd voelt en dan straal je dat ook uit! 

Toon interesse

Op de eerste date wil natuurlijk alles te weten komen over je date. Stel daarom vragen over zijn passies, familie, vrienden, school, etc. Maar zorg wel dat het geen interview wordt. Geef zelf ook eerlijk antwoord en doe jezelf niet beter voor dan je bent. Je bent namelijk goed genoeg! 

Zit niet op je telefoon

Ook al kun je bijna niet meer zonder, op je telefoon zitten is echt een no-go. Je date kan dit zien als een echte afknapper. Het komt heel onge├»nteresseerd over als je om de twee minuten je telefoon checkt voor appjes. Als je 's avonds in bed ligt kun je die ook beantwoorden hoor! 

Geef complimenten!

Een compliment is altijd leuk om te krijgen en kan je zelfvertrouwen enorm een boost geven. Vind je dat hij/zij/die er leuk uitziet? Zeg het dan! En het laat ook aan diegene zien dat je hem/haar/hen leuk vindt. 

En...

Geniet! Laat het lekker op je af komen. Er is geen perfect script voor een goede date, want elke is ook weer anders.