Gioia en Noor bij het ritueel

Tips om iemand uit je hoofd te zetten/te vergeten

Pfff… je bent verliefd op iemand, maar diegene niet op jou. Het liefste zet je hem/haar/hen meteen uit je hoofd. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan. Lees hier verschillende tips en binnen no-time is diegene uit je hoofd verdwenen. 🤯

Neem afstand 🚫

Een tip om iemand uit je hoofd te zetten is om afstand te nemen van die persoon. Hij/zij/die zorgt ervoor dat jij je niet gelukkig voelt en als je bij deze persoon in de buurt bent vind je het moeilijk om jezelf zijn. Niemand mag jou zo laten voelen. Dus hoe moeilijk het ook kan zijn, neem afstand en je zult merken dat je jezelf steeds gelukkiger gaat voelen. Tip: zeg ook tegen diegene dat je hem/haar/hen niet meer wilt spreken of dat je ruimte wilt, want ‘uit het oog, uit het hart’. Of ja: in dit geval uit het hoofd.

Zoek steun bij een vriend 👫

Je hart kan je niet beter luchten dan bij een goede vriend. Je bent niet de enige die iemand uit zijn/haar/diens hoofd wil zetten. Misschien heeft een vriend dit ook meegemaakt en kan hij/zij/die jou goed advies geven. Onthoud: je bent dus niet alleen!

Zorg voor afleiding 🍦

Er is meer in de wereld te doen dan alleen maar bezig zijn met die ene persoon. Ga eropuit, maak een wandeling, eet een ijsje en je gaat merken dat je niet meer aan hem/haar/hen denkt.

Laat je boosheid en verdriet gaan 😮‍💨

Het is logisch dat je boos en verdrietig bent over iemand die je pijn heeft gedaan. Krop deze emoties niet op, maar laat het los. Pssst tip: hang een foto van deze persoon op en zeg wat er allemaal in je opkomt. Ik kan je garanderen dat je jezelf daarna stukken beter voelt.

Vertrouw in jezelf 💪🏻

Als er iets belangrijk is, is het dat je op jezelf vertrouwt. Het is ook allemaal heel ingewikkeld en lastig, maar als jij het volledige vertrouwen hebt in iemand uit je hoofd zetten, dan gaat dat jou zeker lukken. JIJ KAN DIT!

Gebruik deze tips, doe waar jij jezelf goed bij voelt en je zult merken dat je deze persoon snel helemaal vergeten bent. 🥰