Sterrenbeeld Weegschaal

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Weegschaal over mij? ✨

Je hebt het sterrenbeeld Weegschaal als je geboren bent tussen 24 september en 23 oktober. Welke karaktereigenschappen hierbij passen lees je hieronder in de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal. ♎️

Eigenschappen van een Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal is charmant en beleefd. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven en kunnen niet goed tegen onrecht. Een Weegschaal bekijkt een situatie vanuit alle kanten voordat hij of zij met een oordeel komt. Daarom kan een Weegschaal ook goed helpen om een ruzie of conflict  de wereld uit te helpen. Weegschalen zijn twijfelkonten en nemen niet graag overhaaste beslissingen. Het sterrenbeeld Weegschaal heeft een innerlijke rust en geniet van de mooie dingen in het leven.

Weegschaal in de liefde

Een Weegschaal wil heel graag een relatie hebben. Ze hebben liefde en harmonie nodig en ze kunnen moeilijk alleen zijn. Weegschalen kopen graag cadeautjes voor hun dierbaren en waarderen het als anderen dat ook voor hen doen. Een Weegschaal houdt niet van afhaken, wat er ook gebeurt. Weegschalen hebben de langste en de beste huwelijken.

Beste match voor een Weegschaal

Waterman, Ram en Stier

Weegschalen in SpangaS

  • Claudia Kanne (Jackie) Geboortedatum: 29 september 2000


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!