Sterrenbeeld Waterman

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Waterman over mij? ✨

Iemand heeft het sterrenbeeld Waterman als hij geboren is tussen 20 januari en 19 februari. Hieronder lees je welke karaktertrekken en kenmerken passen bij een Waterman. ♒️

Eigenschappen van een Waterman

Watermannen (en -vrouwen 😉) zijn creatief,  origineel en excentriek. Een Waterman zit vol fantasie. Ze willen het liefst dat alles  moeiteloos gaat en plezier hebben is heel belangrijk voor ze. Watermannen lijken hierdoor misschien kinderlijk, maar ze zijn ook heel wijs. Ze streven hoge idealen na en ze doen er alles aan om onafhankelijk en gelukkig te zijn. Sterrenbeeld Waterman is een rebels sterrenbeeld dat vrijheid nodig heeft. Watermannen zijn eigenwijs en vinden het heel belangrijk om hun eigen ding te kunnen doen!

Waterman in vriendschap

Sterrenbeeld Waterman heeft veel vrienden! Watermannen weten altijd een manier om plezier te maken of te chillen. Ze hebben altijd zin in gezelligheid en houden ervan mensen aan het lachen te maken. Een geweldige vriend!

Waterman in de liefde

Sterrenbeeld Waterman is beter in vriendschap dan in de liefde. Een Waterman komt vaak in de friendzone terecht. Maar als ze eenmaal verkering hebben zijn ze toegewijd en eerlijk. Dan zijn ze bereid alles op te offeren voor hun liefje. Watermannen zijn heel romantisch ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo.

Beste match voor een Waterman

Ram, Tweelingen en Weegschaal

Watermannen in SpangaS

  • Roosmarijn Wind (Luna) - Geboortedatum: 24 januari 1996

  • Robbert Rodenburg (Leroy) - Geboortedatum: 11 februari


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!