Sterrenbeeld Vissen

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Vissen over mij? ✨

Wie geboren is tussen 20 februari en 20 maart heeft het sterrenbeeld Vissen. Hieronder lees je welke kenmerken passen bij Vissen. ♓️

Eigenschappen van Vissen

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is dromerig en spiritueel en heeft een goede intuïtie. Vissen zijn extreem gevoelig en voelen ook goed aan hoe anderen zich voelen. Vissen genieten van hun vrienden en familie, maar vinden het ook heel fijn om af en toe alleen te zijn. Vissen zijn niet materialistisch of hebberig en kunnen zonder moeite hun bezittingen delen met anderen. Sterrenbeeld Vissen is vaak leergierig en erg geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Vissen hebben ook vaak een heel goed geheugen. Het sterrenbeeld Vissen kan extreem vrolijk zijn maar ook extreem verdrietig.

Vissen in vriendschap

Vissen hebben geen behoefte aan een hele grote vriendenkring. Ze hebben liever een paar hele goede en trouwe vrienden, dan een heleboel vage kennissen. Vissen zijn zelf ook hele fijne vrienden en ze zullen alles, maar dan ook alles, doen om een vriend te helpen. Vriendschappen met sterrenbeeld Vissen zijn voor altijd.

Vissen in de liefde

Iemand met sterrenbeeld Vissen laat mensen niet gemakkelijk toe in zijn of haar leven, maar Vissen hebben wel heel veel te bieden. Geven vinden ze belangrijker dan nemen. Vissen moeten daarom op hun hoede zijn dat anderen geen misbruik maken van hun goedheid.

Beste match voor Vissen

Waterman, Kreeft en Schorpioen

Vissen in SpangaS

  • Yeliz Dogan (Filiz) Geboortedatum: 9 maart 1993


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!