Sterrenbeeld Tweeling

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Tweeling over mij? ✨

Je bent het sterrenbeeld Tweeling als je geboren bent tussen 21 mei en 21 juni. Hieronder lees je welke kenmerken passen bij iemand met het sterrenbeeld Tweeling. ♊️

Eigenschappen van Tweelingen

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is fijn in gezelschap. Tweelingen zijn grappig en kunnen goed communiceren. Ze houden van discussies en zijn goed met woorden. Het risico bestaat dat zo’n discussie uitloopt op een ruzie, omdat ze er alles aan doen om gelijk te krijgen, ook als ze dat niet hebben. Tweelingen hebben behoefte aan verandering en zijn snel op iets uitgekeken Ze hebben geen moeite met een leugentje om bestwil omdat ze vinden dat liegen om een ander niet te kwetsen moet kunnen. 

Tweelingen in vriendschap

Tweelingen zijn speels en houden ervan om lol te maken. Ze maken graag deel uit van een groep en vinden het gezellig als alles goed gaat. Met hun luchtige mindset weten ze hun vrienden altijd op te vrolijken. Als Tweelingen het druk hebben vergeten ze soms om het contact met vrienden te onderhouden.

Tweelingen in de liefde

Sterrenbeeld Tweelingen zijn populair en hebben veel aanbidders. Iedereen vindt het leuk om met ze om te gaan. Ze houden niet erg van knuffelen. Als ze iemand leuk vinden uiten ze door een snelle blik, een schouderklopje of een haastige glimlach. Tweelingen kunnen koel reageren, omdat ze het moeilijk vinden om hun emoties te uiten. 

Beste match voor een Tweeling

Maagd, Weegschaal en Boogschutter

Tweelingen in SpangaS

  • Sydney Tros (Noor) - Geboortedatum: 15 juni 2001


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!