Sterrenbeeld Stier

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Stier over mij? ✨

Als je geboren bent tussen 21 april en 20 mei, dan ben je het sterrenbeeld Stier. Hieronder lees je welke karaktereigenschappen passen bij een Stier. ♉️

Eigenschappen van een stier

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van lekker eten, gezelligheid en ontspanning. Stieren kunnen goed luisteren en zijn ook heel behulpzaam. Mensen met het sterrenbeeld Stier zijn vastberaden en willen graag dat de dingen op hun manier gaan. Een Stier is ook een echte doorzetter en geeft niet snel op. Stieren zijn dan ook koppig en eigenwijs. Ze hebben snel een mening gevormd en willen die niet veranderen. Soms zijn ze zelfs een beetje onredelijk. Als een Stier boos wordt kun je beter maken dat je wegkomt. 

Stier in vriendschap

Iemand met sterrenbeeld Stier is een loyale, toegewijde en betrouwbare vriend. Stieren hebben meestal niet heel veel vrienden, maar wel een paar hele goede vrienden. Vrienden zijn als familie. Stieren houden van feestjes en vinden het gezellig als vrienden op bezoek komen maar liever niet onaangekondigd. Stieren hebben privacy nodig en vinden het niet fijn als je zonder afspraak langs komt.

Stier in de liefde

Stieren vallen op lieve mensen met humor. Ze houden erg van knuffelen met hun BF/GF. Als een Stier verkering heeft is hij/zij vaak jaloers. Zelf zou een Stier niet snel vreemdgaan. Stieren zijn betrouwbaar, zorgzaam en toegewijd. 

Beste match voor een Stier

Weegschaal, Schorpioen en Steenbok


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!