Sterrenbeeld Steenbok

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Steenbok over mij? ✨

Iemand heeft als sterrenbeeld Steenbok als hij of zij geboren is tussen 22 december en 19 januari. Lees hieronder alles over de karaktereigenschappen van een Steenbok. ♑️

Eigenschappen van een Steenbok

Iemand met het sterrenbeeld Steenbok is betrouwbaar, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Steenbokken zijn erg ambitieus en moeten altijd een doel hebben, iets dat hun leven betekenis geeft. Steenbokken zijn extreem geduldig en vinden het niet erg om lang op iets te wachten. Zelf kijken ze ook graag de kat uit de boom en het kan even duren voor ze zich veilig voelen en los komen. Een steenbok heeft een actieve geest en kan zich erg goed concentreren. Steenbokken lachen graag, mensen met humor zullen zeer gewaardeerd worden.

Steenbok in vriendschap

Vriendschap is heel belangrijk voor een Steenbok. Je kunt Steenbokken dag en nacht bellen en ze zullen altijd voor hun vrienden klaar staan. Ze zijn heel gul, gastvrij en zorgzaam en verwachten daar helemaal niets voor terug.

Steenbok in de liefde

Een Steenbok is emotioneel niet zo makkelijk te bereiken. De ander moet eerst bewijzen dat diegene te vertrouwen is. Steenbokken zijn ook best wel jaloers. Maar als ze eenmaal vertrouwen hebben en zich veilig voelen geven ze zich helemaal. Een Steenbok is een heel liefdevol mens. 

Beste match voor een steenbok

Stier, Leeuw of Schorpioen

Steenbokken in SpangaS

  • Giorgio Sanches (Mo) - Geboortedatum: 24 december 1998


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!