Sterrenbeeld Schorpioen

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Schorpioen over mij? ✨

Iemand die geboren is tussen 24 oktober en 22 november is het sterrenbeeld Schorpioen. Hieronder lees je precies welke kenmerken passen bij het sterrenbeeld Schorpioen. ♏️

Eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioenen zijn vaak heel charmant, maar ook een beetje geheimzinnig. Het sterrenbeeld Schorpioen heeft last van faalangst, maar weet dit goed verborgen te houden. Ze zijn vastbesloten en doelgericht en willen altijd winnen. Schorpioenen komen soms wat kil en afstandelijk over, maar ze zijn gewoon heel zelfstandig en onafhankelijk. Ze houden er niet van als anderen vertellen wat ze moeten doen of hoe ze het moeten doen. Ze zijn extreem intuïtief.

Schorpioen in vriendschap

Het sterrenbeeld Schorpioen is kieskeurig als het om vrienden gaat. Ze zijn heel gezellig om mee te chillen, maar dat hoeft van hun niet al te vaak. Zo nu en dan iets leuks doen vinden ze genoeg. Als vrienden hulp of advies nodig hebben, dan zijn ze er voor 100%.

Schorpioen in de liefde

Sterrenbeeld Schorpioen wordt niet makkelijk verliefd, maar als er eenmaal vlinders in de buik rondvliegen, dan zijn ze liefdevol en loyaal. Schorpioenen houden niet van oppervlakkige relaties en willen alles doen om een nog diepere band te krijgen. Verder vinden ze eerlijkheid heel belangrijk.

Beste match voor een Schorpioen

Steenbok, Vissen en Leeuw


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!