Sterrenbeeld Ram

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Ram over mij? ✨

Iemand heeft het sterrenbeeld Ram als hij of zij geboren is tussen 21 maart en 20 april. Lees snel verder om te weten welke karaktereigenschappen passen bij het sterrenbeeld Ram. ♈️

Eigenschappen van een Ram

Iemand met sterrenbeeld Ram is heel direct en bijna altijd positief. De Ram is zelfverzekerd en avontuurlijk en wil graag in het middelpunt van belangstelling staan. Rammen zijn daarom geboren leiders: strijdlustig en dynamisch. Ze zijn enthousiast en beginnen aan van alles en nog wat. Ze kunnen goed omgaan met tegenslagen. Rammen zijn wel erg impulsief en denken soms niet na voordat ze iets doen of zeggen. Ook kunnen Rammen soms ongeduldig zijn als iets niet snel genoeg gaat.

Ram in vriendschap

Sterrenbeeld Ram is heel goed in het onderhouden van vriendschappen. Ram is zorgzaam en beschermt zijn of haar vrienden als dat nodig is. Rammen zullen altijd achter hun vrienden staan. Als een vriend dat nodig heeft zal een Ram hem of haar aanmoedigen of opvrolijken met veel optimisme en enthousiasme. Rammen genieten van chillen met vrienden.

Ram in de liefde

Iemand met het sterrenbeeld Ram is oprecht en open en wil graag begrepen worden. Een Ram zoekt iemand die hem of haar goed kan aanvoelen. Ram heeft het hart op de tong en deze directheid komt niet altijd even liefdevol over. Dat bedoelt hij of zij helemaal niet zo, een Ram zal nooit expres gemene dingen zeggen. Een Ram zoekt iemand die niet op alles ja zegt, maar die ook tegengas kan geven.

Beste match voor een Ram

Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen

Rammen in SpangaS

  • Renée de Gruijl (Elza) - Geboortedatum: 22 maart 1993

  • Iris van Loen (Maud) - Geboortedatum: 2 april 1998

  • Joe Sinduhije (Jip) - Geboortedatum: 20 april 1997


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!