Sterrenhemel met sterrenbeelden

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld over mij? ✨

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over je persoonlijkheid. Benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over jouw karakter? Lees snel verder, want het staat in de sterren geschreven. ✨

Steenbok (22 december - 19 januari) ♑️

Iemand met het sterrenbeeld Steenbok is betrouwbaar, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Steenbokken zijn erg ambitieus en moeten altijd een doel hebben, iets dat hun leven betekenis geeft.

Wil je weten hoe een Steenbok is in de liefde? Lees de uitgebreide omschrijving van de Steenbok hier. 

Waterman  (20 januari - 19 februari) ♒️

Watermannen (en -vrouwen 😉) zijn creatief,  origineel en excentriek. Een Waterman zit vol fantasie. Ze willen het liefst dat alles  moeiteloos gaat en plezier hebben is heel belangrijk voor ze. 

Twee acteurs uit SpangaS zijn het sterrenbeeld Waterman. Wil je weten wie? Check de uitgebreide omschrijving van de Waterman. 

Vissen (20 februari - 20maart) ♓️

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is dromerig en spiritueel en heeft een goede intuïtie. Vissen zijn extreem gevoelig en voelen ook goed aan hoe anderen zich voelen. Vissen genieten van hun vrienden en familie.

Wil je weten welke sterrenbeelden de beste liefdesmatch zijn voor Vissen? Lees de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Vissen.

Ram (21 maart - 20 april) ♈️

Iemand met sterrenbeeld Ram is heel direct en bijna altijd positief. De Ram is zelfverzekerd en avontuurlijk en wil graag in het middelpunt van belangstelling staan. Rammen zijn daarom geboren leiders: strijdlustig en dynamisch. 

Wow, maar liefst drie acteurs uit SpangaS zijn Ram. Wil je weten wie? Het staat in deze uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Ram.

Stier (21 april - 20 mei) ♉️

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van lekker eten, gezelligheid en ontspanning. Stieren kunnen goed luisteren en zijn ook heel behulpzaam. Mensen met het sterrenbeeld Stier zijn vastberaden en willen graag dat de dingen op hun manier gaan. 

Wil je weten of een Stier een goede vriend of vriendin is? Lees de uitgebreide uitleg van het sterrenbeeld Stier.

Tweeling (21 mei - 21juni) ♊️

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is fijn in gezelschap. Tweelingen zijn grappig en kunnen goed communiceren. Ze houden zijn goed met woorden en houden van discussies. Het risico bestaat dat zo’n discussie uitloopt op een ruzie.

Meer weten over die ruzie? Lees de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Tweeling.

Kreeft (21 juni - 22 juli) ♋️

Sterrenbeeld Kreeft is heel beschermend en geduldig. Kreeften zijn emotioneel en voelen emoties van anderen heel goed aan. Ze zijn overtuigend en vasthoudend en kunnen daardoor niet zo goed omgaan met teleurstellingen. 

Weten welke sterrenbeelden het beste bij Kreeft passen? Lees het in de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Kreeft.

Leeuw (23 juli - 23 augustus) ♌️

Het sterrenbeeld Leeuw is vriendelijk en sympathiek. Leeuwen houden van het leven en maken anderen graag aan het lachen. Daarnaast zijn Leeuwen betrouwbaar en houden ze zich aan hun afspraken. Ruzie maken is niks voor iemand met het sterrenbeeld Leeuw. 

Eén acteur uit SpangaS is een Leeuw. Weten wie? Je leest het in de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Leeuw.

Maagd (24 augustus - 23 september) ♍️

Maagden zijn enorm bescheiden en een beetje geheimzinnig. Ze zijn moeilijk in te schatten en daardoor onvoorspelbaar. Maagden zijn slim en kunnen heel hard werken. Ze zijn goed in het analyseren en oplossen van problemen. 

Wil je meer weten over Maagden in liefde en vriendschap? Lees de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Maagd. 

Weegschaal (24 september - 23 oktober) ♎️

Het sterrenbeeld Weegschaal is charmant en beleefd. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven en kunnen niet goed tegen onrecht. Een Weegschaal bekijkt een situatie vanuit alle kanten voordat hij of zij met een oordeel komt. 

Ben je een Weegschaal en wil je weten wat de liefde brengt? Check het in de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal.

Schorpioen (24 oktober - 22 november) ♏️

Schorpioenen zijn vaak heel charmant, maar ook een beetje geheimzinnig. Het sterrenbeeld Schorpioen heeft last van faalangst, maar weet dit goed verborgen te houden. Ze zijn vastbesloten en doelgericht en willen altijd winnen. 

Meer weten over Schorpioenen? Lees de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen.

Boogschutter (23 november - 21 december) ♐️

Boogschutters hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze zijn slim, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig nieuwe dingen te leren. Boogschutters zijn avontuurlijk en houden van dieren en de natuur. 

Eén SpangaS acteur is een Boogschutter. Raad jij wie het is? Het antwoord staat in de uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter.