Sterrenbeeld Leeuw

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Leeuw over mij? ✨

Sterrenbeeld Leeuw is geboren tussen 23 juli en 23 augustus. Lees hier alles over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw. ♌️

Eigenschappen van een Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is vriendelijk en sympathiek. Leeuwen houden van het leven en maken anderen graag aan het lachen. Daarnaast zijn Leeuwen betrouwbaar en houden ze zich aan hun afspraken. Ruzie maken is niks voor iemand met het sterrenbeeld Leeuw. Een Leeuw zal in een conflict altijd de meningen van anderen proberen te accepteren en begrijpen, maar blijft wel bij zijn eigen standpunt. Leeuwen zijn moedig en zullen je nooit in de steek laten.

Leeuw in vriendschap

Een Leeuw is buitengewoon toegewijd en trouw en daarom een fantastische vriend. Leeuwen chillen graag met hun vrienden en houden ervan om te roddelen. Ze snappen het als hun vrienden soms geen zin hebben om af te spreken of even alleen willen zijn, dat is voor de Leeuw geen enkel probleem. 

Leeuw in de liefde

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een groot hart en liefde voor iedereen. Een Leeuw heeft zelf ook veel aandacht en liefde nodig. Leeuwen zijn gul en vinden het leuk om hun geliefde te verrassen. Niet alleen met cadeautjes, maar ook met liefde, tijd en aandacht. Leeuwen geven je het gevoel dat je het mooiste mens op de wereld bent!

Beste match voor een Leeuw

Steenbok, Leeuw en Schorpioen

Leeuwen in SpangaS

  • Bruno Prent (Dylan) Geboortedatum: 13 augustus 1993


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!