Sterrenbeeld Kreeft

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Kreeft over mij? ✨

Iemand is het sterrenbeeld Kreeft als hij of zij geboren is tussen 21 juni en 22 juli. Hieronder zie je welke kenmerken passen bij het sterrenbeeld Kreeft. ♋️

Eigenschappen van een Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft is heel beschermend en geduldig. Kreeften zijn emotioneel en voelen emoties van anderen heel goed aan. Ze zijn overtuigend en vasthoudend en kunnen daardoor niet zo goed omgaan met teleurstellingen. Kreeften kunnen zelfs een beetje agressief worden als ze hun zin niet krijgen. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft kan moeilijk loslaten en houdt ervan om dingen telkens weer opnieuw op te rakelen. De oplossing? Geef een Kreeft het laatste woord!

Kreeft in vriendschap

Kreeften zijn je beste vriend, maar ze houden er niet van om hun vrienden te delen met anderen. Ze zijn goede luisteraars en vinden het fijner om naar verhalen te luisteren, dan om zelf iets te vertellen. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft zal altijd voor zijn vrienden klaarstaan!

Kreeft in de liefde

Kreeften zijn niet alleen heel beschermend naar anderen, maar ook naar zichzelf. Ze vinden het moeilijk om anderen te vertrouwen. Omdat Kreeften gevoelig en onzeker zijn hebben ze ook veel bevestiging nodig. Maar als een kreeft eenmaal verkering heeft dan is hij of zij trouw en eerlijk.

Beste match voor een Kreeft

Waterman, Vissen en Schorpioen

Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!