Sterrenbeeld Boogschutter

Horoscoop: Wat zegt mijn sterrenbeeld Boogschutter over mij? ✨

Iemand met het sterrenbeeld Boogschutter is geboren tussen 23 november en 21 december. Wil jij weten welke kenmerken daarbij horen? Check deze uitgebreide omschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter. ♐️

Eigenschappen van een Boogschutter

Boogschutters hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze zijn slim, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig nieuwe dingen te leren. Boogschutters zijn avontuurlijk en houden van dieren en de natuur. Ze zijn optimistisch en proberen negatieve mensen te ontlopen om zo hun eigen positieve energie te behouden. Iemand met het sterrenbeeld Boogschutter is open-minded en op zoek naar de zin van het leven. Ze leven niet in het verleden, maar kijken altijd uit naar de toekomst. 

Boogschutters in vriendschap

Boogschutters zijn hele gezellige vrienden, ze zijn altijd opgewekt en vrolijk. Klagen is niets voor hen. Ze zullen je vaak bellen, appen of dm’en en ze reageren altijd onder je posts op social media. Ze houden ervan om hun ervaringen met vrienden te delen. 

Boogschutters in de liefde

Liefdesrelaties van Boogschutters zijn vaak heftig en intens. Voor het sterrenbeeld Boogschutter is het ontzettend belangrijk dat hij of zij zich gewaardeerd voelt. Een Boogschutter is een echte flirt en wie verkering heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast zijn ze erg romantisch!

Beste match voor een Boogschutter

Ram, Stier, Tweelingen en Maagd

Boogschutters in SpangaS

  • Jard Struik (Joris) -  Geboortedatum: 24 november 1997


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht!