JJ en Maxima zoenen

Hoe moet ik zoenen?

Heb jij iemand op het oog, maar heb je geen idee hoe je de stap moet te zetten om met hem/haar te zoenen? Dat snappen wij helemaal en daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.


Stap 1: Voel je comfortabel

Je moet je er goed bij voelen. Dat is het allerbelangrijkste. Vind je hem/haar leuk en voel je dat je er klaar voor bent. Dan is het tijd voor de volgende stap.


Stap 2: Lippen kissproof

Zachte en vochtige lippen zijn ideaal als je met iemand wilt gaan zoenen. Om dit te creëren kan je lippenbalsem meenemen. Ook is het fijn als je een frisse adem hebt. Hiervoor raden wij aan om kauwgom of pepermuntjes in je tas mee te nemen.


Stap 3: De eerste stap

Als je met je ‘lover’ afspreekt, zorg dan dat jullie lekker dicht tegen elkaar aan gaan zitten. Neem wel je eigen tijd en breng dan rustig jullie hoofden naar elkaar toe en kijk elkaar aan. Als jullie elkaar bijna raken, draai dan je hoofd een klein tikje naar recht of links. Schuif iets meer naar elkaar toe, totdat jullie lippen elkaar beginnen aan te raken. Begin eerst met kleine kusjes en als dit goed gaat kunnen jullie langer met elkaar gaan zoenen.


Stap 4: Ogen dicht

Als je bezig bent met het zoenen, kun je het beste je ogen sluiten. Dit maakt het namelijk wat meer romantisch. En als je dan je ogen dicht hebt, kun je je meer concentreren op je zoenpartij.


Stap 5: blijven oefenen

Zoenen gaat natuurlijk niet in één keer helemaal goed. Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt. Daarbij zal je je ook steeds meer op je gemak gaan voelen en creëer je uiteindelijk een eigen zoenstijl.


Had jij wat aan dit stappenplan? Laat het ons dan vooral weten!