Lieve SpangaS

HELP! Ben ik verliefd?

Lieve SpangaS,

Hoe weet ik of ik verliefd ben?


Verliefd zijn kan iets heel moois zijn! Er is helaas geen ‘checklist’ die je af kunt gaan om het te testen. Wel zijn er een aantal hints die erop kunnen wijzen dat je wel eens verliefd zou kunnen zijn. Wil je er een paar weten? Lees gauw verder!


Energie

Als je verliefd bent, merk je dat je meer energie hebt. Verliefd zijn maakt je namelijk blij en ben je dus ook de hele dag in een goed humeur. Dit kan zich uiten door bijvoorbeeld veel te dansen, terwijl je dat normaal gesproken bijna niet doet. Ook lach je veel meer. Het leven is namelijk een stuk leuker als je verliefd bent!

Minder zin in eten

Aan de andere kant zorgt verliefdheid ervoor dat je minder eetlust hebt. Waar je normaal gesproken altijd wel wat kan eten, krijg je nu zowat geen hap door je keel

Zenuwachtig

Als je bij je crush in de buurt bent, gebeurt het weleens dat je heel zenuwachtig gaat doen. Je gaat bijvoorbeeld een beetje stotteren of je wordt onzeker over iets wat je zegt of doet. Maar dit komt vooral omdat je wilt dat hij/zij/die jou ook ziet zitten en daarom is dit een hele natuurlijke reactie, geen zorgen. 

Vlinders

Als je verliefd bent, dan wordt ook wel gezegd dat je vlinders in je buik hebt. Dit is natuurlijk niet echt zo, maar je hebt wel het gevoel dat dit zo is. Je kan dit zien als een soort kriebelig gevoel als je aan die persoon denkt of als je hem/haar/hen ziet. 


Herken jij deze tekenen? Laat het ons vooral weten! ❤️