JJ heeft een cadeautje gemaakt

Cadeautjes om te geven voor moederdag

Weet jij niet wat je voor je moeder kan maken? Dan hebben wij een paar leuke en creatieve tips voor jou op een rijtje gezet! Neem dus vooral een kijkje als jij je moeder wilt verrassen!


Tip 1: Een sleutelhanger van strijkkralen

Laat je fantasie de vrije loop of maak een leuk naamplaatje. Vergeet niet om één strijkkraal eruit te laten, zodat je de sleutelhanger ring er doorheen krijgt.


Tip 2: Vrolijke zelfgemaakte sokken

Koop een paar witte sokken en teken met er textielstift mooie tekeningen op. Zo maak jij voor je moeder hele speciale en bijzondere sokken.


Tip 3: Gepersonaliseerde theezakjes

Is jouw moeder een echte theeleut? Dan vindt ze het vast leuk om gepersonaliseerde theezakjes met een lieve boodschap te krijgen! Knip een leuk figuurtje uit, schrijf er een lieve boodschap op en plak deze op het etiket van het zakje.


Tip 4: Een persoonlijke vaas

Nog een leuke knutseltip! Maak een mooie vaas. Verf een jampotje met schoolbordverf, laat het even drogen, schrijf er iets liefs op en klaar! Om het af te maken kan je natuurlijk een bosje bloemen kopen om de vaas te vullen.


Tip 5: Bak een lekkere hartjestaart

Is jouw moeder dol op zoetigheid? Ga dan gezellig de keuken in en bak een overheerlijke taart voor haar. Dat vindt ze vast om te smullen. 


Tip 6: Zelf fotolijstjes maken

Dit doe je gemakkelijk met gekleurd a4-papier. De randen kan je vullen met gekleurd crêpepapier, in elke vorm die je zelf maar wilt. Print wat leuke foto’s uit en je hebt een prachtig fotolijstje!


Tip 7: Een waardebonnen boekje

Wil jij mama een keer helpen in huis? Of wil je met mama leuke dingen ondernemen? Maak dan een waardebonnenboekje, waarbij je moeder elke bon één keer mag inzetten. Versier het boekje met stickers, tekeningen en glitters.


Veel plezier met het verrassen van je moeder! Laat jij ons ook zien wat jij gemaakt hebt?