Maxima staat voor JJ met rozen in haar handen

5 tips om jouw Valentijn te verrassen! 🌹

Valentijnsdag komt steeds dichterbij! Dit jaar kan je helaas niks leuks met je crush doen, maar deze dag laten we niet aan ons voorbijgaan. Daarom hebben wij 5 tips bedacht zodat je jouw Valentijn toch kunt verrassen. 

 

Tip 1. Bak echte Valentijnskoekjes

 

Koop een pak koekjesmix en sla alle andere benodigdheden in. Om de koekjes extra leuk te maken, kan je ze in een hartjesvorm bakken! Zorg voor veel rode en roze decoratie en de koekjes vallen vast helemaal in de smaak!


Tip 2. Maak zelf een origineel cadeau


Haal alle knutselspullen uit de kast en ga aan de slag. Het is natuurlijk extra origineel als je in jouw creatie foto’s van jullie samen gebruikt. Dit maakt het helemaal persoonlijk, jouw Valentijn vindt dit vast te gek.


Tip 3. Schrijf anoniem een brief 


Wel verliefd maar weet diegene dat nog helemaal niet? Schrijf dan anoniem een brief, maar laat door een paar hints vallen dat jij het bent. Op deze manier moet hij/zij raden over wie het gaat, maar komen ze vanzelf toch bij jou terecht.


Tip 4. Geef een roos


Valentijn staat natuurlijk bekend om de rode rozen. Daarom blijft het leuk en speciaal als jij er eentje weggeeft. Doe er een leuk persoonlijk kaartje aan en dit cadeautje is helemaal af.


Tip 5. Leg iets in zijn of haar kluisje 


Het is natuurlijk altijd leuk om een lief berichtje te krijgen. En wil jij het iets spannender maken? Schuif dan een kaartje in het kluisje van jouw Valentijn en verras hem/haar hier extra mee!