5 échte leuke voornemens voor 2022!

Stoppen met snoepen of minder op je telefoon zitten. Dit zijn voornemens die vaak maar moeilijk zijn vol te houden. Lees daarom hieronder 5 échte leuke en grappige voornemens voor 2022! 🎇 🤩


Verf je haar een andere kleur

Doe eens gek! Of het nu blond of rood of twee plukken een andere kleur wordt. Het is leuk om met je haar te experimenteren, omdat het je een hele andere look kan geven. Ja, het is spannend! Maar zo start je je 2022 wel met een knal.


Leer iets nieuws

Altijd al iets nieuws willen leren? Pak dan dit jaar je kans! De Spaanse taal leren of leren hoe je een video kan monteren. Ga het doen! Investeer in jezelf.

 

Neem elke week een foto van jezelf

Daag jezelf uit om elke week een foto van jezelf te maken en bij te houden in een album. Hoe leuk als je dan op het einde van het jaar in het album kijkt en kan zien hoe je bent veranderd in een jaar tijd. Daag je vrienden ook uit en vergelijk jullie foto’s!

 

Geef vaker complimentjes

Een complimentje heeft meer kracht dan je denkt. Hoe vind jij het bijvoorbeeld om er een te krijgen? Leuk toch? Wees lief voor de mensen om je heen en je kunt zomaar een verschil maken in iemands dag, week of zelfs jaar.

 

Kijk meer SpangaS!

Natuurlijk! SpangaS wil je in 2022 ook écht niet missen. Misschien heb je het niet door, maar je kunt veel leren van de leerlingen van de Campus. En er komen veel leuke dingen aan, dus ga kijken en hou en SpangaS-marathon met vrienden!