Noël van kleef speelt Maxima

10 weetjes over NOËL VAN KLEEF

Wie ben je en welke rol speel je?
Ik ben Noël van Kleef en speel de rol van Maxima in SpangaS: De Campus. 

Lijk jij een beetje op je personage? En waarom wel / waarom niet?
Ik lijk meer op mijn personage dan dat ik in de eerste instantie dacht hahaha. Ik hou ,net als Maxima, van leuke kleding en spulletjes. Shoppen is helemaal ons ding! Daarnaast is Max ook echt heel lief en zorgzaam en ze houdt van haar familie en vrienden. Dat is ook iets wat ik probeer te zijn voor de mensen om mij heen. En we zijn allebei nogal onhandig af en toe 😂

Wat is voor jou echt een ‘guilty pleasure’?
Hele foute realityseries. Ik ga daar heel goed op!

Zou je zelf ook weleens willen consuminderen?
Nou, ik ben er mee begonnen!! Voor elk kleding item wat ik koop, moet er één naar het goede doel! Tot nu toe werkt dat heel goed.

Jouw personage is wat jonger dan dat jij bent. Ben je er dan bewust mee bezig om jonger over te komen?
Noem je me nou oud? 🤪 Nee, ik ben niet bewust bezig met dat ik jonger speel dan dat ik in het echt ben. Het gaat eigenlijk allemaal vanzelf. De teksten, kleding en de make-up helpen daar heel goed bij.

Voor dit gerecht kun jij mij wakker maken:

1000% SUSHI 🍣

Wat was jouw grootste blunder op de set?
Ik kan er niet specifiek een noemen, maar zoals je kan zien aan de bloopers, blunder ik wat af 😂 Ik schiet weleens in de lach of struikel over m’n woorden. Dat hebt je gewoon als je 5 dagen in de week heel hard werkt. Oh, en ik vergeet stiekem mijn oorbellen best vaak, maar gelukkig zijn de productie assistenten en kleedsters er om ze last minute nog even uit m’n kleedkamer te halen dus S/O naar hun♥️

Zou je in het echt ook op een type als JJ kunnen vallen?
Ik denk niet dat dat goed zou gaan.

Wat was jouw favoriete scène van dit seizoen om te spelen?
Ik heb veel leuke scènes mogen spelen. Maxima’s feestje vond ik super leuk om te doen, ook de scènes met de vader van JJ vond ik leuk!

Dit personage van SpangaS de Campus zou ik voor één dag willen zijn en waarom:
Moeilijke vraag! Alle personages zijn erg leuk maar als ik er 1 moet kiezen dan is het de psycholoog! Die mag namelijk met alle leerlingen scènes draaien. Zoals je ziet draaien woongroep B en E bijna nooit samen dus ik zou het leuk vinden om ook eens met de anderen een scène te spelen. Plus de rol van de psycholoog is natuurlijk super grappig.

Wat is je ultieme droom op acteer gebied?
Ik zou het super tof vinden om bij de recherche te spelen in een serie/film. Ook zou ik nog een hele musical willen doen! Hamilton bijvoorbeeld, dat vind ik echt een te gekke show.